Rakan Blogger ;

30 March 2011

PostHeaderIcon 1st Bertemu Dengan ...

24 Julai 2010
KL - Seremban;


Kali pertama aku berjumpa Family “Te Amo” – tyme wedding adik dia. Rasa gementar + takut mula terasa semasa dalam perjalanan aku pegi ke sna. Aku ajak Ude dan Kak Jue temankan aku. Setibanya aku d sana, aku perhatikan dari jauh. Aku cuba-cuba meneka, yg mna 1 family dier... hurmmm dari jauh aku lihat “Te Amo” dengan muka garangnya memerhatikan aku yang jalan “slow” mcm kucing ketakutan. Hahahaha... Masa aku nak menjamu selera tulah, “Te Amo” memanggil mak nya dan memperkenalkn aku seperti ; “Mak, nela KEYNA !” Aduhai, depan tetamu2 lain, dia bule jerit macam tue. Masa tue, badan pon naik menggigil. Takutnya aku. Huhuhu... Memang aku bukan buat slah tp aku darah gemuruh. Hurmmm lepas2 makan tue, aku pun jenguk kejap pengantin smbil amek gmbar dari jauh. Huhuhu... Ternyata memang benar kenyataan yang aku terima dari “Sis Ninis”, adik2 “Te Amo” mmg cantek2 dan comel2, mcm mak dia. Aku berdoa, pada masa tue, moga2 prkenalan dan ukhwah yg terjalin bias brkekalan hndaknya. Amin.

Niey pic kwen adek dier, cntek kan... mmg sweet couple niey...

0 Orang Yang Rajin Mengomen:

Blog I'm Following ;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My Photo
Ady Shakeyna
"I like to think dats other people are da ones who screw up my life". Nama diberi Adilatul Sakinah binti Abdul Hai. Berasal dari Setapak, Kuala Lumpur. Berumur.... ??? tu rahsia kot! Kalau Nak Kenal Diri Ini Dengan Lebih Mendalam, Kenalah Ikuti Blog ini yea. Hehehehe... Promote Nampak... Biasalahkan, bkn nk kait untung tp just nk share... Best Regard !
View my complete profile

Check it out !!!

Welcome to "My Reality"

:: For Me, Life is like riding a bicycle, to keep ur balance, u must keep moving ::

Coretan Setiap Hari ;

12-Feb-2013
“Hai orang-orang yang beriman, janganlah kamu memasuki rumah yang bukan rumahmu sebelum meminta izin dan memberi salam kepada penghuninya. Yang demikian itu lebih baik bagimu, agar kamu (selalu) ingat.” (QS. An-Nuur : 27)
Perhatian: Button ini jika di klik, bukanlah link yang menyebabkan anda tertipu, ia hanya pentas bahasa coretan AdyShakeyna

Duniaku Disini ;

Beginning are usually scary,

Ending are usually sad,

But its everything in between

dats makes it all worth living...

Selamilah Jiwaku ;

Bukan semua yang kita rasakan,

kita dapat meluahkan dengan bicara kata,

kadangkala kita lebih selesa menulis

dan melakarkannya di dalam hati...

:: Demi Masa ::

Blog Archive

Total Pageviews ;

:: Hari Demi Hari ::

:: Panduan Al-Qur'an ::

:: Solat Itu Tiang Agama ::

About

Facebook Badge ku ;

Amazing Counters ;

:: Jom Borak Disini ::

:: Main2 Dgn Si Hamster ::


bloguez.com

Turtle yg Cute ;

AdyShakeyna - WishList ;

Futher Study : Degree
Berkahwin dgn Jejaka Pilihan
Menjadi Penulis Suatu Hari Nanti
Menunaikan Haji

:: Klik Di Sini ::

Terima Kasih Krn Sudi Berkunjung Disini. Datang & Terjah Lagi. Jgn Lupa Tinggalkan Jejak OK. Bye. Powered by Blogger.