Rakan Blogger ;

15 July 2011

PostHeaderIcon Kengkawan Punyer Cerita

-->
Hai, arine ak just nk ceritakan psal kengkawan ak d Opis.... saje nk angkat nama diorang dlm blog ak yg x seberapa niey, hahahaha.... dlm group ktorg, msing2 ada pangkat, tp bkn pangkat btol2, hanyalah berangan dan impian tgl impian semata2.... hahahhahaha... tp mna la tau jgk kn, drpd gurauan tue blh jdi kenyataan kn.... Mcm cita ANNISSA yg tgh hot d tayangkan skrg niey.... ada 4 sekawan, bukak biznes sesame.... mana tau, kot suatu msa ktorg jdi cmtue jgk kn.... huhuhu... berangan je lebey... opppssss....
So, firstly ak nk cita psal “Sis Ninis & Mr. Mman”... ~ ha, psal diorg niey la yg pling byk ak critakan dlm blog ak niey, yelah.... sbb krn diorg la, ak dpt brkenalan dgn “Te Amo”....

Pangkat dier dlm group ktorg ialah ~ CEO.... hahahahhaa... ssuai sgt la dgn kelantangan suara dier tue utk jdi CEO, jgn main2 yea dgn dier, selagi dier x dpt apa yg dier nk, kalo order mkn, dia akn usaha, smpai besarkan mata, wawawa.. kekadang rsa nk trgelak pown ader.... ne la org nya, ak attach kn skali pic husband dier, pic tyme wedding n now dia sdang sarat... comel kan....???



So, yg niey plak, ak biasa pgl dia.... “Kak Fida”... dan, kekadang ak pgl “Kak Raf”... ikot suka mulut ak nk panggil, nama same je pown bosan jgk kn... dier dh ada anak, namanya Farisha, ce tgok bwah, ada pic anak dier skali, comel kan... budak2 mmg comel, tang pp tue, yg rsa geram jea nk pgg... huhu... ak selitkan jgk pic kawen diorg utk tatapan sume... 
 huhuhu... ops, lupa lak nk mention, pangkat dier dlm group ktorg ialah TKPE 1.... Hehehe... ssuai jgk la status tue pda dier, sbb dier ne patuh dan akur jea dgn kputusan CEO tue... hehehehhe... dia jnis x byk bantah, snyum n ikotkn aje... kekadang jea dia ska bt hal sndiri... hahahahhaha
Dan, yg niey plk, ingin ak kenalkan seorang wanita melayu terakhir, “Cik Suhaila” atau lebey ska d pgl “Mek”... huhuhu... dia ne msuk2 je group ktorg trus declare pangkat dier utk jdi “chairman”.... pnyala kelakar msa tue, dh xde pangkat len, dier nk tertinggi plak.... huhuhu... ak upload pic dier bsama teman mesra dier skali, nama sma dgn “Te Amo” ak plak tue.... jgn silap smpaikan kerinduan lgy yea cik mek...



Pangkat ak lak dlm group niey, hehehhehe ce teka, ce teka.... mestila TKPE 2, hahahaha... caya tak... setakat dlm group mainan niey bley la kan... ak aktif ckitla dri TKPE 1, kira kalo TKPE 1 xde, ak la kne menurut kata CEO tue ha... kalo dua2 xde, dia meroyan.... hahahahhaha... pic ak dgn "Te Amo" yg trsayang pown ak nk upload jgk.... hehehhehe....


Dan, yg niey plk, dia bkn la group ak, dia ada group trsendiri tp kalo kat opis, dia niey 1 unit dgn ak, ssaje jgk ak nk upload pic dier, sbb dia merangkap kwn baik ak kat opis jgk.... hehehehheehe.... harap2 persahabatan kta sume bisa brkekalan.... gaduh... salah fhm.... sengketa.... perbalahan... tue sume biasa dlm persahabatan dan perhubungan, yg penting kta kne pndai atasi segala permasalahan...

Akhir kalam, sbg kesimpulannya, d sbb kn diorg niey la, ak msih bertahan keja kat GM, kalo ak xdew kwn cam diorg, ak mgkin dh putus asa, huhuhu... so dlm idop niey, kekadang kta kne enjoy..... tp jgnla smpai lupa diri, nti termakan diri... okla guys.... bubye... lunch hour dh hmpir tamat... ak kne chow dlu... daaaaaa...

0 Orang Yang Rajin Mengomen:

Blog I'm Following ;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My Photo
Ady Shakeyna
"I like to think dats other people are da ones who screw up my life". Nama diberi Adilatul Sakinah binti Abdul Hai. Berasal dari Setapak, Kuala Lumpur. Berumur.... ??? tu rahsia kot! Kalau Nak Kenal Diri Ini Dengan Lebih Mendalam, Kenalah Ikuti Blog ini yea. Hehehehe... Promote Nampak... Biasalahkan, bkn nk kait untung tp just nk share... Best Regard !
View my complete profile

Check it out !!!

Welcome to "My Reality"

:: For Me, Life is like riding a bicycle, to keep ur balance, u must keep moving ::

Coretan Setiap Hari ;

12-Feb-2013
“Hai orang-orang yang beriman, janganlah kamu memasuki rumah yang bukan rumahmu sebelum meminta izin dan memberi salam kepada penghuninya. Yang demikian itu lebih baik bagimu, agar kamu (selalu) ingat.” (QS. An-Nuur : 27)
Perhatian: Button ini jika di klik, bukanlah link yang menyebabkan anda tertipu, ia hanya pentas bahasa coretan AdyShakeyna

Duniaku Disini ;

Beginning are usually scary,

Ending are usually sad,

But its everything in between

dats makes it all worth living...

Selamilah Jiwaku ;

Bukan semua yang kita rasakan,

kita dapat meluahkan dengan bicara kata,

kadangkala kita lebih selesa menulis

dan melakarkannya di dalam hati...

:: Demi Masa ::

Blog Archive

Total Pageviews ;

:: Hari Demi Hari ::

:: Panduan Al-Qur'an ::

:: Solat Itu Tiang Agama ::

About

Facebook Badge ku ;

Amazing Counters ;

:: Jom Borak Disini ::

:: Main2 Dgn Si Hamster ::


bloguez.com

Turtle yg Cute ;

AdyShakeyna - WishList ;

Futher Study : Degree
Berkahwin dgn Jejaka Pilihan
Menjadi Penulis Suatu Hari Nanti
Menunaikan Haji

:: Klik Di Sini ::

Terima Kasih Krn Sudi Berkunjung Disini. Datang & Terjah Lagi. Jgn Lupa Tinggalkan Jejak OK. Bye. Powered by Blogger.