Rakan Blogger ;

04 December 2011

PostHeaderIcon Segmen | Genk Cari Blogger

Hello Readers !!! Assalamualaikum !
AdyShakeyna would like to invite u all to join dis ;

www.genkcorner.blogspot.com

Jom KLIK ramai2 .... Sila klik pada banner untuk sertai segmen =)

Tarikh tutup : 10/12/2011 , Sabtu , jam 2 petang


Since AdyShakeyna baru nak berjinak-jinak dengan blog , rasa terpanggil nak sertai segmen sebegini untuk tambah kenalan , bila dh joined , terbukti kita mmg blh tambah kenalan dan mempelajari lebih mendalam apa yg kita blh dapat dari pembikinan blog , itu point yg AdyShakeyna dapat start frm joined & follow blog "Ben Ashaari" , mmg terasa santai dgn beliau walau tak pernah kenal sebelum ni and NOW , baru AdyShakeyna faham dan nikmati apa yg BEST dalam DUNIA BLOGGER . Chill Out .

20 Orang Yang Rajin Mengomen:

hanna said...

dari segmen yang same..

salam perkenalan..!!!

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Ady Shakeyna said...

hi hanna , thanx . appreciate it much . best regard =D

LaLa said...

dari segmen yg sama :)
btw, folo kamu =D

Ahmad Hisyam said...

Datang dari segmen genk =)

Entri menarik di blog light|shadow
1. Disebalik Nazmi Faiz & Gol Terbaik Dunia
2. Dream Car | Koenigsegg Agera R
3. Kalau Bayi Boleh Bercakap
4. C.Ronaldo Paling Popular Di Facebook
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

Marina said...

akak datang terjah dari segmen Genkcorner...baru je join segmen ni... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Ady Shakeyna said...

LaLa : TQVM dear, follow u jgk =p

Ady Shakeyna said...

Ahmad Hisyam : Thanx beb , nti i jln2 kt blog u yea .

Ady Shakeyna said...

Kak Marina : thanx kak sudi komen , samala kta , bru jgk join segmen .

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama..kalau sudi,jom singgah blog iza..:)

Eza Boom Boom :) said...

Haii awak.. Datang nak ajak awak jelajah pergi blog-blog yang lain.. Eza dah jelajah sini…Awak tak nak jelajah blog kawan-kawan yang lain??? Kalau nak jelajah blog Eza, boleh pergi ke alamat ni..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Ady Shakeyna said...

Eza Boom Boom : hai awk , sya sll jea jelajah blog awk cme sbg silent readers :)
nti sya tinggalkan jejak .

Ady Shakeyna said...

izah : sya dh singgah blog awk , best sesgt =)

fierul said...

singgah sini dari segmen yang sama ..
jemput singgah blog sya :)

shiema sufian said...

Shiema singgah sini. Jom singgah dan follow belog Shiema (: jangan lupe tekan button follow ye (:
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Ady Shakeyna said...

fierul : time ksih jemput sya ke sna, sya dh follow, rerajin lihat entry sya yea =)


Shiema sufian : sya dh follow, vry interesting, rajin2 singgah ke cni ek

Aishah Abdullah said...

salam dari segment yang sama..come follow my blog..

ceriteraliyana said...

tinkerbell terbang2 sini dari segmen yang sama,

baru berkesempatan utk terbang sini ^^,

NadyaBubble said...

Hai, dari segmen yang sama, salam perkenalan ;)

NadyaBubble said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ady Shakeyna said...

Aishah Abdullah , CeriteraLiyana * NadyaBubble ;

Hai Semua , salam perkenalan , salam dtg berziarah d blog sya , sya dh kembali mengunjung anda , terima kasih byk2 ats kesudian anda , sya telah terjah rumah-rumah anda jua .

Blog I'm Following ;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My Photo
Ady Shakeyna
"I like to think dats other people are da ones who screw up my life". Nama diberi Adilatul Sakinah binti Abdul Hai. Berasal dari Setapak, Kuala Lumpur. Berumur.... ??? tu rahsia kot! Kalau Nak Kenal Diri Ini Dengan Lebih Mendalam, Kenalah Ikuti Blog ini yea. Hehehehe... Promote Nampak... Biasalahkan, bkn nk kait untung tp just nk share... Best Regard !
View my complete profile

Check it out !!!

Welcome to "My Reality"

:: For Me, Life is like riding a bicycle, to keep ur balance, u must keep moving ::

Coretan Setiap Hari ;

12-Feb-2013
“Hai orang-orang yang beriman, janganlah kamu memasuki rumah yang bukan rumahmu sebelum meminta izin dan memberi salam kepada penghuninya. Yang demikian itu lebih baik bagimu, agar kamu (selalu) ingat.” (QS. An-Nuur : 27)
Perhatian: Button ini jika di klik, bukanlah link yang menyebabkan anda tertipu, ia hanya pentas bahasa coretan AdyShakeyna

Duniaku Disini ;

Beginning are usually scary,

Ending are usually sad,

But its everything in between

dats makes it all worth living...

Selamilah Jiwaku ;

Bukan semua yang kita rasakan,

kita dapat meluahkan dengan bicara kata,

kadangkala kita lebih selesa menulis

dan melakarkannya di dalam hati...

:: Demi Masa ::

Blog Archive

Total Pageviews ;

:: Hari Demi Hari ::

:: Panduan Al-Qur'an ::

:: Solat Itu Tiang Agama ::

About

Facebook Badge ku ;

Amazing Counters ;

:: Jom Borak Disini ::

:: Main2 Dgn Si Hamster ::


bloguez.com

Turtle yg Cute ;

AdyShakeyna - WishList ;

Futher Study : Degree
Berkahwin dgn Jejaka Pilihan
Menjadi Penulis Suatu Hari Nanti
Menunaikan Haji

:: Klik Di Sini ::

Terima Kasih Krn Sudi Berkunjung Disini. Datang & Terjah Lagi. Jgn Lupa Tinggalkan Jejak OK. Bye. Powered by Blogger.