Rakan Blogger ;

20 January 2011

PostHeaderIcon Kenangan milik KITA bersama

Aku bersyukur kini kerna aku kian hampir temui kebahgiaan yang selama ini aku dambai. Cuma, aku belum tahu ianya sejauh mana. Aku akan cuba sedaya upaya untuk mengekalkan kebahgiaan itu agar ianya terus bersamaku. Namun, mampukah aku??? Selama mana aku sanggup bertahan? kerna, bertepuk sebelah tangan mana mungkin berbunyi. Tapi, aku jua tidak mampu menolak bahawa aku amat menyintai dirinya. malah lebih dari menyintai diriku sendiri. Aku cuba untuk menjadi yang terbaik buat dirinya. Namun, kadangkala aku masih merasa terkilan kerna ku tahu, dari sudut pandangan matanya, aku mengerti bahawa segala yang kulakukan kadangkala hanyalah sia-sia. Sehingga kadangkala membuatkan aku menjadi buntu, apa lagi yang harus aku perbuatkan agar dia turut menyintai diriku, memahami gelodak dihatiku. Apakah aku salah jika memasang impian untuk hidup bersamanya kelak. Aku mahukan seorang lelaki yang sedia berada disampingku tidak kiralah dikala susah mahupun senang. Aku tidak mengharapkan yang sempurna kerna aku jua sedari kekurangan diriku. Cukuplah jika si dia mampu buat aku merasa sangat sempurna tiap kali bersamanya. Aku tidak inginkan lelaki yang kacak, tampak, segak bergaya, cukuplah sekadar atau memadai sedap mataku bila memandang. Aku hanya mahukan ketulusan dan keikhlasan hatinya untuk ku jadikan sandaran tatkala ku mengejar kebahgiaan yang diimpikan kita bersama.

Abang,
andai Abang terbaca "coretan" ini, maafkanlah diri ini andai Abang merasa terluka. Tak terniat langsung dihati Keyna untuk melukai perasaan Abang. Keyna tiada tempat untuk meluahkan segala rasa isi hati, di "blog" inilah pengganti "diari" sebagai tempat Keyna meluahkan segala yang dirasa. 

Abang,
Jauh di sudut hati, Keyna amat menyayangi diri Abang, hanya itulah ungkapan yang sering kina katakan pada Abang... Untuk menjadikan rasa "Sayang dan Cinta" ini lebih bermakna hanyalah terletak pada Abang sendiri. Sama ada Abang mahu menghargainya atau sekadar membiarkan perasaan itu berlalu bersama angin bayu yang bertiup pergi.

Sesungguhnya Keyna hanyalah sekadar insan yang lemah. Wallahua'lam.

0 Orang Yang Rajin Mengomen:

Blog I'm Following ;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My Photo
Ady Shakeyna
"I like to think dats other people are da ones who screw up my life". Nama diberi Adilatul Sakinah binti Abdul Hai. Berasal dari Setapak, Kuala Lumpur. Berumur.... ??? tu rahsia kot! Kalau Nak Kenal Diri Ini Dengan Lebih Mendalam, Kenalah Ikuti Blog ini yea. Hehehehe... Promote Nampak... Biasalahkan, bkn nk kait untung tp just nk share... Best Regard !
View my complete profile

Check it out !!!

Welcome to "My Reality"

:: For Me, Life is like riding a bicycle, to keep ur balance, u must keep moving ::

Coretan Setiap Hari ;

12-Feb-2013
“Hai orang-orang yang beriman, janganlah kamu memasuki rumah yang bukan rumahmu sebelum meminta izin dan memberi salam kepada penghuninya. Yang demikian itu lebih baik bagimu, agar kamu (selalu) ingat.” (QS. An-Nuur : 27)
Perhatian: Button ini jika di klik, bukanlah link yang menyebabkan anda tertipu, ia hanya pentas bahasa coretan AdyShakeyna

Duniaku Disini ;

Beginning are usually scary,

Ending are usually sad,

But its everything in between

dats makes it all worth living...

Selamilah Jiwaku ;

Bukan semua yang kita rasakan,

kita dapat meluahkan dengan bicara kata,

kadangkala kita lebih selesa menulis

dan melakarkannya di dalam hati...

:: Demi Masa ::

Blog Archive

Total Pageviews ;

:: Hari Demi Hari ::

:: Panduan Al-Qur'an ::

:: Solat Itu Tiang Agama ::

About

Facebook Badge ku ;

Amazing Counters ;

:: Jom Borak Disini ::

:: Main2 Dgn Si Hamster ::


bloguez.com

Turtle yg Cute ;

AdyShakeyna - WishList ;

Futher Study : Degree
Berkahwin dgn Jejaka Pilihan
Menjadi Penulis Suatu Hari Nanti
Menunaikan Haji

:: Klik Di Sini ::

Terima Kasih Krn Sudi Berkunjung Disini. Datang & Terjah Lagi. Jgn Lupa Tinggalkan Jejak OK. Bye. Powered by Blogger.