Rakan Blogger ;

10 December 2011

PostHeaderIcon Suka Sangat !

Wah ! Hari ni bila buka blog , teruja sgt bila AdyShakeyna tengok , followers dah bertambah , daripada 2 orang sampailah jadi 20 orang dlm masa seminggu , mmg masih belum banyak , tapi disebabkan AdyShakeyna masih baru dalam dunia blogger , benda tue dah buatkan AdyShakeyna happy sg t, yelah tue pn sbb AdyShakeyna jarang on9 , lagi2 hari bekerja , semua ne ats usaha AdyShakeyna rajin jgk selak-selak blog org lain , terutama suka sgt menjenguk & menyinggah blog "Ben Ashaari" , "Lyssa Faizureen" & "Clara Rella" . Mereka Hebat ! Selain AdyShakeyna mula berjinak joined contest & segmen yg dianjurkan . Semua tue dah membuahkan hasil walau tampak sedikit . Thanx Buddies !

2 Orang Yang Rajin Mengomen:

nurmujahidah said...

muja support awak and follow,, ape kate ubat setting comment biar muncul pop-up window,, lagi senang muja nak mengoment :D

Ady Shakeyna said...

muja : adyshakeyna dah wt cmtue.... tp x sure jdi ke x... btw thanx sudi mengomen & follow....

Blog I'm Following ;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My Photo
Ady Shakeyna
"I like to think dats other people are da ones who screw up my life". Nama diberi Adilatul Sakinah binti Abdul Hai. Berasal dari Setapak, Kuala Lumpur. Berumur.... ??? tu rahsia kot! Kalau Nak Kenal Diri Ini Dengan Lebih Mendalam, Kenalah Ikuti Blog ini yea. Hehehehe... Promote Nampak... Biasalahkan, bkn nk kait untung tp just nk share... Best Regard !
View my complete profile

Check it out !!!

Welcome to "My Reality"

:: For Me, Life is like riding a bicycle, to keep ur balance, u must keep moving ::

Coretan Setiap Hari ;

12-Feb-2013
“Hai orang-orang yang beriman, janganlah kamu memasuki rumah yang bukan rumahmu sebelum meminta izin dan memberi salam kepada penghuninya. Yang demikian itu lebih baik bagimu, agar kamu (selalu) ingat.” (QS. An-Nuur : 27)
Perhatian: Button ini jika di klik, bukanlah link yang menyebabkan anda tertipu, ia hanya pentas bahasa coretan AdyShakeyna

Duniaku Disini ;

Beginning are usually scary,

Ending are usually sad,

But its everything in between

dats makes it all worth living...

Selamilah Jiwaku ;

Bukan semua yang kita rasakan,

kita dapat meluahkan dengan bicara kata,

kadangkala kita lebih selesa menulis

dan melakarkannya di dalam hati...

:: Demi Masa ::

Blog Archive

Total Pageviews ;

:: Hari Demi Hari ::

:: Panduan Al-Qur'an ::

:: Solat Itu Tiang Agama ::

About

Facebook Badge ku ;

Amazing Counters ;

:: Jom Borak Disini ::

:: Main2 Dgn Si Hamster ::


bloguez.com

Turtle yg Cute ;

AdyShakeyna - WishList ;

Futher Study : Degree
Berkahwin dgn Jejaka Pilihan
Menjadi Penulis Suatu Hari Nanti
Menunaikan Haji

:: Klik Di Sini ::

Terima Kasih Krn Sudi Berkunjung Disini. Datang & Terjah Lagi. Jgn Lupa Tinggalkan Jejak OK. Bye. Powered by Blogger.