Rakan Blogger ;

12 February 2013

PostHeaderIcon Rindu Tulis Blog


Hai Semua.
Tiba2 rasa RINDU nak update blog.
Tak tahu kenapa.
Rindu nak berceloteh.
Rindu nak membaca / jejak ke blog lain.
Rindu. Rindu. Rindu.
Dah lama sgt blog dibiarkan bersawang.

Daripada bujang, 
dah bertunang,
sampailah dah kahwin.
Arghhhh! banyaknya masa 
melupakan blog.
Semuanya terlupa nak dicatitkan.

Ampun. Ampun.
Lappy rosak, terus rasa malas nak buka blog.
And, now rasa menyesal sangat.
Sedangkan asalnya blog ini dibina
untuk mencatit sejarah dalam hidup,
peristiwa penting. 

Tak apalah, back-dated jelah peristiwa
yang sudah pun berlalu.

Kata nak simpan. hehehehe ;))
(walaupun tak ada yang membaca)

Best regards,
adyshakeyna@gmail.com
http://coretankuduniakukeyna.blogspot.com

0 Orang Yang Rajin Mengomen:

Blog I'm Following ;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search Blog

Loading...

About Me

My Photo
Ady Shakeyna
"I like to think dats other people are da ones who screw up my life". Nama diberi Adilatul Sakinah binti Abdul Hai. Berasal dari Setapak, Kuala Lumpur. Berumur.... ??? tu rahsia kot! Kalau Nak Kenal Diri Ini Dengan Lebih Mendalam, Kenalah Ikuti Blog ini yea. Hehehehe... Promote Nampak... Biasalahkan, bkn nk kait untung tp just nk share... Best Regard !
View my complete profile

Check it out !!!

Welcome to "My Reality"

:: For Me, Life is like riding a bicycle, to keep ur balance, u must keep moving ::

Coretan Setiap Hari ;

12-Feb-2013
“Hai orang-orang yang beriman, janganlah kamu memasuki rumah yang bukan rumahmu sebelum meminta izin dan memberi salam kepada penghuninya. Yang demikian itu lebih baik bagimu, agar kamu (selalu) ingat.” (QS. An-Nuur : 27)
Perhatian: Button ini jika di klik, bukanlah link yang menyebabkan anda tertipu, ia hanya pentas bahasa coretan AdyShakeyna

Duniaku Disini ;

Beginning are usually scary,

Ending are usually sad,

But its everything in between

dats makes it all worth living...

Selamilah Jiwaku ;

Bukan semua yang kita rasakan,

kita dapat meluahkan dengan bicara kata,

kadangkala kita lebih selesa menulis

dan melakarkannya di dalam hati...

:: Demi Masa ::

Blog Archive

Total Pageviews ;

:: Hari Demi Hari ::

:: Panduan Al-Qur'an ::

:: Solat Itu Tiang Agama ::

About

Facebook Badge ku ;

Amazing Counters ;

:: Jom Borak Disini ::

:: Main2 Dgn Si Hamster ::


bloguez.com

Turtle yg Cute ;

AdyShakeyna - WishList ;

Futher Study : Degree
Berkahwin dgn Jejaka Pilihan
Menjadi Penulis Suatu Hari Nanti
Menunaikan Haji

:: Klik Di Sini ::

Terima Kasih Krn Sudi Berkunjung Disini. Datang & Terjah Lagi. Jgn Lupa Tinggalkan Jejak OK. Bye. Powered by Blogger.