Rakan Blogger ;

13 April 2013

PostHeaderIcon Bedak Arab Kokuryu Super Summer Cake (Jualan Online)



Hari ini nak berbicara mengenai Adyshakeyna sedang berjinak-jinak mebuat Jualan Online : Bedak Arab Kokuryu Super Summer Cake 50g. Alhamdulillah, setakat ini, penjualan sudahpun masuk ke 3rd batch. Sambutan amat menggalakkan. Sekiranya ada rezeki, ada peluang dan ruang, Adyshakeyna nak memperluaskan niaga dengan menjual semua produk KOKURYU. Sedang gigih mengumpul modal. Mesti ada yang tak tahu lagi kan, apa itu Bedak Arab...?? Masih ramai yang belum mencuba kerana setakat ini pasaran cuma di internet, ada jugalah di kedai-kedai jamu tetapi harga ada macam-macam, pandai-pandailah buat perbandingan :)


Jom kita tengok serba sedikit mengenai Bedak Arab Kokuryu yang dimaksudkan;



Mari bertukar kepada kosmetik Bedak Arab Kokuryu ~ sebuah produk & jenama antarabangsa yang diyakini sejak tahun 1965. Tinggalkan apa yg menjadi keraguan. 


BEDAK ARAB 100% KOKURYU !!!
HOT ITEM !!! MESTI CUBA DAN PAKAI.

Antara Kelebihannya ;

♥ Sangat mudah dipakai, dan hanya beberapa minit menjadikan kulit wajah anda seakan masuk kelas make- up.
♥ Wajah kelihatan lembut, gebu, berseri, kulit yang licin tanpa tompokan hitam ataupun jerawat.
♥ Bedak arab ini 3 in 1 : moisturizer, foundation dan alas bedak.
♥ Jimat wang, jimat masa.
♥ Tidak menghitamkan kulit dan wajah anda.
♥ Mengikut aliran darah si pemakai, tidak kira kulit gelap, cerah, dan sebagainya.
♥ Mampu mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
♥ Walau berpeluh wajah anda tidak akan melekit.
♥ Tahan 8 jam.
♥ Tidak melekat pada tudung.
♥ Yang penting ianya halal dan boleh dibawa solat.
♥ Bedak ini tahan hampir 3-6 bulan atau lebih untuk tempoh penggunaannya.
♥ Ingin tahu rahsia kebaikannya, cuba dan rasai kelebihannya !







Butiran lanjut, anda semua bolehlah tengok Facebook Page kami di;



***Jom cuba, harga istimewa kami berikan untuk anda dan yang penting murah berbanding pasaran.


0 Orang Yang Rajin Mengomen:

Blog I'm Following ;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search Blog

Loading...

About Me

My Photo
Ady Shakeyna
"I like to think dats other people are da ones who screw up my life". Nama diberi Adilatul Sakinah binti Abdul Hai. Berasal dari Setapak, Kuala Lumpur. Berumur.... ??? tu rahsia kot! Kalau Nak Kenal Diri Ini Dengan Lebih Mendalam, Kenalah Ikuti Blog ini yea. Hehehehe... Promote Nampak... Biasalahkan, bkn nk kait untung tp just nk share... Best Regard !
View my complete profile

Check it out !!!

Welcome to "My Reality"

:: For Me, Life is like riding a bicycle, to keep ur balance, u must keep moving ::

Coretan Setiap Hari ;

12-Feb-2013
“Hai orang-orang yang beriman, janganlah kamu memasuki rumah yang bukan rumahmu sebelum meminta izin dan memberi salam kepada penghuninya. Yang demikian itu lebih baik bagimu, agar kamu (selalu) ingat.” (QS. An-Nuur : 27)
Perhatian: Button ini jika di klik, bukanlah link yang menyebabkan anda tertipu, ia hanya pentas bahasa coretan AdyShakeyna

Duniaku Disini ;

Beginning are usually scary,

Ending are usually sad,

But its everything in between

dats makes it all worth living...

Selamilah Jiwaku ;

Bukan semua yang kita rasakan,

kita dapat meluahkan dengan bicara kata,

kadangkala kita lebih selesa menulis

dan melakarkannya di dalam hati...

:: Demi Masa ::

Blog Archive

Total Pageviews ;

:: Hari Demi Hari ::

:: Panduan Al-Qur'an ::

:: Solat Itu Tiang Agama ::

About

Facebook Badge ku ;

Amazing Counters ;

:: Jom Borak Disini ::

:: Main2 Dgn Si Hamster ::


bloguez.com

Turtle yg Cute ;

AdyShakeyna - WishList ;

Futher Study : Degree
Berkahwin dgn Jejaka Pilihan
Menjadi Penulis Suatu Hari Nanti
Menunaikan Haji

:: Klik Di Sini ::

Terima Kasih Krn Sudi Berkunjung Disini. Datang & Terjah Lagi. Jgn Lupa Tinggalkan Jejak OK. Bye. Powered by Blogger.